Naast onze steeds geupdate facebookpagina zullen wij hier regelmatig enkele nieuwigheden plaatsen met een woordje uitleg.
Nieuwe RIVE cataloog

  01-09-2017  

De nieuwe Rive cataloog staat online. Wij volgende de meest courante artikelen van Rive. Wij proberen steeds een ruime voorraad te hebben. Is er iets niet op voorraad kan het altijd besteld worden. http://rive-france.com/images/catalogue/catalogue-rive-2018.pdf

Lees meer

Drennan revolution catapults

  29-03-2017  

Drennan Revolution Catapults These new Revolution Tangle-Free Catapults from Drennan have a newly designed pouch and frame, with super slick rotation bearings.   There are 4 models in the range, each with a different colour coded frame:  Ultra Soft Elastic (Aqua coloured frame) Light Elastic (Red frame) Strong Latex (Green frame) X-Strong Latex (Orange frame)

Lees meer

Ridgemonkey

  15-03-2017  

Iedereen is dolenthousiast als Ridgemonkey met nieuwe producten uitkomt. Momenteel komen de nieuwe producten op stock en worden ze wekelijks uitgeleverd aan ons. Kom deze innovatieve producten snel ontdekken in de winkel.

Lees meer

Wedstrijddobbers De Poorter

  03-03-2017  

Wedstrijd dobbers "De Poorter" We hebben terug de welgekende Breme dobbers op stock.  Deze zijn licht gewijzigd. We hebben ze in een ander kleurtje gemaakt. Tevens is er een nieuwe soort aan het gamma toegevoegd. De slimline Breme. Kom deze twee nu ontdekken in de winkel !

Lees meer

Jazza kunstaasredder

  01-03-2017  

  Baalt u er ook zo van? Duur kunstaas gekocht en dan de eerste de beste keer raakt u het kwijt. Of nou net die plug, waar u altijd mee vangt en die niet meer te krijgen is. Nu is er een nieuw revolutionair systeem onder patent op de markt gebracht, dat uitstekend werkt en waarmee u het kunstaas kunt redden van de bodem en dus niet meer kwijt raakt. Deze kunstaas redder is gemakkelijk te bevestigen en wordt geleverd incl. 15 meter stevig koord. Met een gewicht van 120 of 170 gram schiet de redder snel naar de wartel en klikt zich vast. Het stevige koord heeft voldoende trekkracht om zware obstakels omhoog te halen. In de polders is het vaak lastig om een kunstaasredder te gebruiken omdat je er vanaf de kant moeilijk bij kunt komen door riet en andere obstakels, maar door zijn gewicht is dit geen probleem voor de JaZa...

Lees meer

Welkom op onze nieuwe site. 

Wij proberen zo snel als mogelijk nieuwe producten toe te voegen en onze website optimaal te maken.
Voor vragen omtrent verzending kan u ons altijd mailen op hengelsportdepoorter@telenet.be